Informatie voor ouders en basisscholen

Heeft u een kind of leerling in groep 7 of 8 met een (voorlopig) advies voor het praktijkonderwijs? 

Voor ouders
Wij zijn een kleine, gezellige en veilige praktijkschool in het centrum van Rotterdam. Onze klassen bestaan uit maximaal 16 leerlingen. Doordat onze klassen niet zo groot zijn, kunnen we veel aandacht geven aan uw kind. Elke klas heeft een eigen mentor. De mentor is uw eerste aanspreekpunt; hij of zij neemt regelmatig contact met u op, bijvoorbeeld over hoe het op school gaat. We vinden persoonlijk contact met de ouders van onze leerlingen heel belangrijk, zowel op de momenten dat het goed gaat als op de momenten dat het even minder goed gaat. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met de mentor als u een vraag heeft of als u iets door wilt geven. 

Wilt u meer informatie over onze school? U bent van harte welkom voor een gesprek of een persoonlijke rondleiding door de school. U kunt uw gegevens achterlaten via dit formulier. Wij zullen dan contact met u opnemen om een afspraak te maken.

U kunt ook op schooldagen tussen 08:00 en 16:00 uur even bellen naar 010 436 28 21 of naar 06 55 39 32 11.

U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar hpc-centrum@lmc-vo.nl

Voor basisscholen
Heeft u één of meerdere leerlingen op uw school die (waarschijnlijk) het advies praktijkonderwijs krijgen en wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs om te zien hoe wij ons onderwijs vormgeven. We heten u van harte welkom en vertellen u graag over alle mogelijkheden voor uw leerling(en). 

U kunt naar onze school bellen om een afspraak te maken. Wij zijn op schooldagen tussen 08:00 en 16:00 uur telefonisch bereikbaar op 010 436 28 21 of op 06 55 39 32 11. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar hpc-centrum@lmc-vo.nl

Terug