Groep 7 & 8

Heb jij een (voorlopig) Praktijkschool-advies en leer je beter door dingen te doen in plaats van met je neus in de boeken te zitten? Dan is onze school echt iets voor jou!

Maar hoe ziet onze school er uit? Welke vakken krijg je? Zijn er kluisjes en hoe moet je straks naar school fietsen of met het ov? Dat zijn vragen waar je graag antwoord op krijgt. Op onze website kun je de eerste belangrijke informatie over onze school lezen. Maar nog beter: kom gewoon bij ons kijken tijdens een open dag van een persoonlijke kennismaking.

Dus kom snel bij ons langs en kijk wat je er zelf van vindt. En neem je ouders / verzorgers ook mee!

Wil je langskomen voor een persoonlijke rondleiding en kennismaking? Klik hier om je aan te melden. Nadat we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact op met je op voor het maken van een afspraak.
U kunt ook naar onze school bellen voor het maken van een afspraak, wij zijn telefonisch bereikbaar op schooldagen tussen 08.30 - 15.30 uur via twee telefoonnummers:

Open dag 27 januari gaat niet door i.v.m. Corona!

Maar je bent van harte welkom hoor! Bel naar  010-436 28 21 of gebruik dit formulier! en maak een afspraak voor een Coronaproef rondleiding.