Groep 7 & 8

Heb jij een (voorlopig) advies voor het praktijkonderwijs en leer je beter door dingen te doen in plaats van met je neus in de boeken te zitten? Dan is onze school écht iets voor jou!

Je vraagt je vast van alles af, zoals:

Misschien heb je nog wel veel meer vragen. Op deze website vind je allerlei informatie over onze school. Het kan zijn dat je niet alle antwoorden op jouw vragen op onze website terugvindt. Daarom nodigen we je graag uit om samen met jouw ouders een kijkje te komen nemen bij ons op school. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de coronamaatregelen. We schudden bijvoorbeeld geen handen en we houden in ieder geval 1,5 meter afstand van elkaar. Op die manier zijn we goed bezig. Wie hoest, niest, koorts heeft of zich niet lekker voelt, moet natuurlijk thuis blijven. Als jij en je ouders geen (verkoudheids- of griep)klachten hebben, zijn jullie van harte welkom!

Aanmelden of informatie?
Wil je langskomen voor een persoonlijke rondleiding en kennismaking? Klik hier om je aan te melden. Nadat we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

Jij of je ouders kunnen ook naar school bellen. Wij zijn op schooldagen telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 15:30 uur. Je kunt bellen naar:

In de avonduren kun je ook bellen naar 06 20 88 18 08. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar jjansen@lmc-vo.nl 

Hopelijk tot snel!

Grijp je kans! Vandaag, op 10 februari, organiseren we een Meet & Greet met onze school. Via Teams kun je al je vragen stellen en meer te weten komen over ons. 

De Meet & Greet is vandaag van 13:00 - 15:00 uur en van 16:00 tot 21:00 uur. 

Klik op deze link om naar de Meet & Greet te gaan!

Kom jij onze stand bezoeken op de Digitale scholenmarkt? Wij staan op plaats C42