Informatie voor leerlingen

Er is nog een mogelijkheid tot inschrijven.

Op dit moment zijn er nog 9 plekken voor het eerstejaar beschikbaar.

Zoals alle scholen in ons land is ook onze school gesloten t/m 6 april, in verband met het coronavirus. Er wordt niet fysiek les gegeven, wel krijgen leerlingen zoveel mogelijk les op afstand. Er kan toch ingeschreven worden.
Wil jij je inschrijven? Vraag dan je ouders/verzorgers een mail te sturen (of doe het zelf en laat het je ouders/verzorgers weten) naar: hpc-centrum@lmc-vo.nl met het verzoek om in te schrijven. Graag vermelden: naam leerling; basisschool; het 06-nummer van je ouder/verzorger en je schooladvies. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je ouders/verzorgers om een afspraak te maken. Natuurlijk verwachten we dat jij zelf ook bij dat gesprek aanwezig bent.
In het gesprek houden wij rekening met de geldende maatregelen: zo schudden wij bijvoorbeeld even geen handen. Ook houden we minstens anderhalve meter afstand tot elkaar. Op die manier zijn we goed bezig. En, intussen weet iedereen het: wie hoest/niest/koorts heeft of zich niet lekker voelt, blijft thuis. Ben je zelf en je ouder(s)/verzorger(s) klachtenvrij: dan ben je van harte welkom!
Het is ook mogelijk een telefonische inschrijving te doen. Ook daarvoor hebben we eerst een email van jou of je ouder/verzorger nodig, met de volgende gegevens: naam leerling; basisschool; het 06-nummer van je ouder/verzorger en je schooladvies. De medewerker die dan telefonisch contact opneemt, bespreekt verder de te nemen stappen.

Terug

Al onze leerlingen hebben toegang tot de methodesite  Studiemeter.nl

Lees meer

Op alle vestigingen van HPC Rotterdam wordt gewerkt met Profijt!

Lees meer

Een leerlingenraad is een groepje leerlingen. Deze leerlingen geven hun mening over schoolzaken

Lees meer