Mevrouw Ribeiro

Even voorstellen: mevrouw Ribeiro

Hallo allemaal,
Mijn naam is Carolina Ribeiro Agues, voor de leerlingen ook wel Mevr. Ribeiro en ik ben 28 jaar oud. Ik woon sinds kort op mezelf in Schiedam, maar hiervoor heb ik altijd in Rotterdam-west gewoond samen met mijn ouders en twee oudere zussen. Mijn roots liggen op de Kaapverdische eilanden, dat zijn de 10 eilanden langs de westkust van Afrika.

Mijn hobby’s zijn voetballen en dat doe ik ook al 12 jaar. Ik ben 3 keer in de week op mijn sportvereniging te vinden. Ook doe ik hier vrijwilligerswerk en help ik waar nodig de jeugd en de kantine. In mijn vrije tijd kijk ik ook heel veel naar voetbal op televisie en probeer ik ook naar zoveel mogelijk wedstrijden te gaan. Verder vind ik het hartstikke leuk om te koken voor mijn vrienden en dit doe ik ook echt met plezier.

Voordat ik begon op HPC heb ik 4 jaar lang gewerkt met alcohol- en drugsverslaafden. Daarnaast was ik begonnen met een nieuwe opleiding ‘Tweedegraads Leraar Maatschappijleer’ op de Hogeschool Rotterdam waar ik nog steeds mee bezig ben. Vandaar mijn keus om nu voor klas te staan en hier uiteindelijk mijn diploma te halen. Van dinsdag tot vrijdag ben ik op HPC Centrum te vinden en heb ik de eer gekregen om de nieuwe mentor van klas 1B te zijn. Ik ben nu per 1 december werkzaam op de school en dit heb ik tot toe als prettig ervaren met leuke collega’s en leerlingen heb ik het aardig naar me zin en kom ik met plezier naar me werk. Voor de rest geef ik nog Horeca en Facilitair aan andere klassen.  Ik hoop dat ik hier nog heel lang kan blijven werken en dat ik de leerlingen kan klaarstomen en helpen voor de maatschappij en hun eigen toekomst.

Terug